2011-07-31 skolavslutn, Sälen, Schweiz 389

Är du intresserad att hyra?


Området ligger längs med Västerdalälven 6 km norr om Sälen by på älvens västra sida. Det tar 12-13 minuter att köra till Lindvallen, 20 minuter till Högfjället, 20-25 minuter till Tandådalen och 55 minuter till Trysil.

 

Titta var området ligger på en karta.

Har du trångt i bilen och vill låna lakan och handdukar? Lägg till 500 kr på hyran och du kan låna lakan och handdukar för 4 personer.

Att hyra hos oss

Vi är en familj med stort intresse för boendemiljö som tycker om Dalarna och Sälen. Vi har skapat två hus som vi verkligen trivs i själva men hur gärna vi skulle vilja, så kan vi inte bo här året om. Därför hyr vi ut i begränsad omfattning till personer vi har en direktdialog med och som vi har förtroende för. Vi hyr inte ut via förmedling.

 

Vårt mål är att de som hyr av oss ska trivas lika bra som vi gör här. Detta är inga vanliga nedslitna hyrstugor utan en trevlig och kvalitativ miljö för den som vlll ha det mysigt även vid sidan av fjället eller sommarutflykten. Våra hus är inget alternativ för den som vill ha restauranger och after ski på gångavstånd utan passar bäst för en familj som vill bo riktigt bra och kunna mysa efter dagsutflykten eller efter en lång skiddag.

 

Båda husen är rök- o djurfria. Lägsta åldersgräns för att hyra är 25 år.